ICARimbo1

Vi får tacka köpman Åke Svensk på ICA Supermarket i Rimbo för förtoendet att utföra om-, tillbyggnad av butiken i Rimbo.

Tillbyggnaden omfattar ca 800 kvm försäljningsyta samt nya entreer i form av "silos" till livsmedelsbutiken och till pizzerian, allt för att smälta in i den lantliga miljön.

Även den 1100 kvm stora befintliga butiken byggs om och förnyas till stora delar. Fasaderna ska få en röd kulör med vita knutar av samma skäl som de nya entreerna.

Vi startar ombyggnaden i sept 2017 och butiken skall i huvudsak vara färdigställd till påsken 2018.

 

Coop Konsum kundvagnCoopKonsumÅterigen är det dags för en ombyggnation åt Coop.

Denna gång har vi fått förtroendet att utföra en formatomställning åt Coop Konsum Kallhäll, med mer yta åt kunderna. Deli-linjen ska vi ge en liten modernare touch och en ny hiss monteras. Butiken kommer få ett nytt returglasrum, nya beredningsytor och vi ska uppgradera ventilationen. Kassalinjen kommer förses med nya kassor samt Shop and Go, allt till glädje för kunder och personal.

ICA Maxi SödertäljeICA Maxi Södertälje 2Då är vi igång med ett nytt spännande ombyggnadsprojekt på Vasa handelsplats i Södertälje åt Maxi ICA Stormarknad. Denna gång får butiken utökad butiksyta och även förbutiken kommer byggas om. Butiken kommer få en ny barnlek i ny bättre placering. Vi kommer även göra en tillbyggnad vid entrén.

Maxi ICA Stormarknad Södertälje är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Butiksbyggen Sverige AB bygger butiker där man gärna handlar.

CoopKonsumCoop Stenhamra byggs till med nya personaldelar i två plan och de gamla personaldelarna ska införlivas med nuvarande säljytan och vi har fått uppdraget att göra detta som totalentreprenad med byggstart januari 2016 och klart aug-sept 2016. Arbetsledare: Joakim Lehto

Beställare är Färingsö Konsumentförening

Coop Konsum Stenhamra

TumbaCVi har fått förtroendet från Citycon att utföra ett moderniseringsprojekt för deras centrumfastighet Tumba Centrum.

Allmänna ytorna inom köpcentrumet kommer att förses med nya golv, nytt undertak samt ny belysning. Vi kommer även att byta rullbanden från torget till parkeringsplatsen.

Ett antal butiker kommer att få utökade ytor samt nya platser inom centrumet och vi kommer även utöka antalet hissar inom fastigheten, allt för att underlätta för kunderna.

TumbaC logga

CoopKonsumVi bygger ut åt Coop Konsum i Högdalen. Den moderna och ljusa butiken med Svenska Spel, ATG, Post och manuell fiskdisk kommer nu få en ny förbutik med utökad spel- och postavdelning, en ny delikatessavdelning med nya kylytor, nytt mejeri och frukt- och grönsaksrum.

I denna ombyggnation kommer Butiksbyggen Sverige att utöka Coop Konsums butikslokal med omkring 350 m2.

Uppdraget har vi fått av Coop Butiker & Stormarknader AB (KF Kooperativa Förbundet) efter väl utfört projekt åt Citycon i Högdalen Centrum.

Coop Konsum

Coop Konsum logotyp

Färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ till bra priser är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Dessutom bjuder butikerna på matinspiration med bland annat recept för veckans alla måltider.

 

Vi bygger butiker där man gärna handlar.

Håkan JohanssonKöpman Håkan Johansson på ICA Kvantum i Flen har fått en gammal bank med valv ombyggt till större butikslokaler av Butiksbyggen Sverige AB.

Nu bygger vi även en ny fisk- och delkatessavdelning med nya undertak och ny belysning. Uppfräschning och ny belysning även i vissa andra delar av butiken ingår också och skall vara klart i mars. 

frukt och gr nt 500
Butiksbyggen Sverige AB har fått i uppdrag av Niclas Johansson på Maxi ICA Stormarknad Solna att bygga ny spelbutik som förberedelse för att flytta det befintliga apoteket. Under sommaren ska vi även bygga om bageriet med nya kyl-, frysrum, ny golvbeläggning och nya undertak. Delar av lagerytan kommer att tas i anspråk för utökningen av bageriet

Niclas ICAMaxiSolna

I augusti ska vi bygga ny mejerikyl och modernisera delikatess- och fiskavdelningen. När detta är klart kommer gamla mejeriavdelningen att rivas och en del av lagret kommer att iordningställas för en ny frukt och gröntavdelning

Totalentreprenad

Arbetsledare Joakim Lehto

maxi ica stormarknad logotyp

ICAHaggvikFrysenrickard haggvikButiksbyggen Sverige AB har av köpman Rickard Johansson fått i uppdrag att bygga två st entresoler för Maxi ICA Stormarknad i Häggviks butikskylanläggning. Uppdraget startar v 24 och pågår till i september. I uppdraget ingår även att förnya delar av butiksytan runt kassalinjen och färskvaruavdelningen.

Totalentreprenad

Arbetsledare Marie Wallander.

maxi ica stormarknad logotyp

vasahandelflugger1Flügger Färg är ny hyresgäst på Vasa Handelsplats och kommer att öppna sin nya butik under våren 2015. Butiken är 640 kvm och belägen mellan Kapp Ahl och Lindex.

Butiksbyggen Sverig AB är entreprenör för byggnation av den nya butiken och kommer att lägga golv, sätta nya undertak, måla väggar, iordningställa personalutrmme, kontor, pentry, omklädningsutrymme och wc och kommer vara klart till 1a maj.  

Uppdragsgivre är HEA Property Partner som erbjuder tjänster till svenska och internationella fastighetsinvesterare, inom kommersiella fastigheter med huvudfokus på handel i hela Sverige.

Södertäljes största externa handelsområde Vasa är beläget intill E4 och E20 samt nära centrum och AXA Sportcenter i Södertälje. På Vasa handelsplats finns förutom välkända butiker med ett spännande utbud inom dagligvaror och shopping, över 1200 fria parkeringsplatser. Här hittar du bland annat Coop Forum, ICA Maxi, Lindex, KappAhl, Sova, Skopunkten och Systembolaget, och nu snart även Flügger Färg.

Vi bygger butiker där man gärna handlar.