Butiksbyggen söker ny arbetsledare/platschef

Butiksbyggen AB växer och söker nu en arbetsledare/platschef. Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för byggnation i våra om- och tillbyggnadsprojekt som arbetsledare eller platschef, beroende på din kunskapsnivå.

Du som söker har gärna några års erfarenhet som arbetsledare eller liknande ledande roll inom byggbranschen. Jobbet innebär styrning och organisering av byggprojekt, där du som chef har övergripande ansvar. Du kan obehindrat hålla arbetsmöten och planeringsmöten, och har en förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder som leverantörer och kollegor. Meriterande är god datorvana och tidigare jobb i kalkylprogram, erfarenhet av kvalitetssystemet BF9K, kurser så som BasP, BasU, brandskydd och fuktskydd. B-körkort är ett krav.

Ansökningsfrist
1 juni

Förväntad start
Omgående

Anställningsförhållanden
Fast

Antal timmar
Heltid

Har du frågor? Kontakta gärna Toni Leipälä på 070- 655 58 39. Mejla din ansökan, personligt brev och cv, till . Sista ansökningsdag 1 juni.

butiksbyggen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Butiksbyggen som grundades 2013 utför i första hand totalentreprenader, från idéstadiet till inflyttningsklara lokaler. Tack vare vår långa erfarenhet av branschen har Butiksbyggen ett starkt nätverk av kompetenta underentreprenörer som vi tar in efter behov och typ av projekt. Vi utför alla typer av butiks- och lokalbyggnationer, nyproduktioner, ombyggnationer och renoveringar. Vårt huvudkontor är placerat vid Kungens Kurva, Stockholm.