Butiksbyggen växer

Vi på Butiksbyggen letar alltid efter nya talanger. På denna sida kan du finna lediga tjänster, men även ett formulär för dig som vill lämna en spontanansökan. Tveka inte att höra av dig om du tror att du skulle passa in hos oss.

Lediga tjänster

Vi har ingen specifik tjänst vi söker personal till just nu. Men fyll gärna i en spontanansökan.

Spontanansökan

Hur är det att jobba på Butiksbyggen?

Medarbetarcase

Marie Wallander

Jag har jobbat på Butiksbyggen sedan sommaren 2014 och arbetsuppgifterna och ansvaret har succesivt ökat. Vår tighta organisation ger nära och väl fungerande samarbeten, både med beställare och underentreprenörer. Jag gillar att vi är ett litet gäng som har väldigt roligt ihop när vi jobbar. I och med att vi är få till antalet så får jag en bra inblick i många av våra projekt, och därmed även en bättre helhetsbild och en större förståelse för olika projekt i stort. Företaget lägger även stor vikt på personalens välmående och vidareutbildning, vilket gynnar hela företaget i längden. Jag känner också en stor frihet i att kunna styra min tid i hög utsträckning.

Medarbetarcase

Martin Nylund

Jag har jobbat på Butiksbyggen sedan 2017 som platschef. Jag tycker det är väldigt givande, roligt och utvecklandet att jobba på Butiksbyggen. Det bästa med att jobba på Butiksbyggen är friheten att kunna påverka hur arbetet ska planeras och hur projektet ska byggas fram. Man får vara med under hela processen och om projektet går som det ska får man ett väldigt starkt kvitto från beställaren, vilket är väldigt kul. En annan fördel är att vi är ett starkt team. På Butiksbyggen har vi olika synsätt på saker och ting i företaget, vilket gör att vi blir kompetensstarka. Vi hjälps alltid åt och influerar varandra för att skapa det bästa resultatet.