Ica Maxi – Barkarby

Butiksbyggen fick förtroendet av Ica fastigheter att vara med och bygga om samt renovera vid Ica Maxi i Barkarby; en lokal på cirka 6800 kvadratmeter med om- och tillbyggnationer. Butiken byggdes om i många olika etapper under cirka sex månaders tid, och byggnationerna berörde en lastkaj, utökade butiksytor för en ny bageriavdelning och en ny huvudentré med en förbutik. Utöver om- och tillbyggnationerna så hjälpte vi även till att ersätta den dåvarande butiksbelysningen till ny ledbelysning.

Trots att arbetet pågick när butiken var i full drift så lyckades vi tillsammans med alla inblandade bli klara enligt tidsplan. Projektet är färdigställt och Ica fastigheter samt Ica-handlaren blev väldigt nöjda med resultatet.

Om- och tillbyggnationerna pågick samtidigt som butiken var i drift vilket vi på Butiksbyggen är vana vid, och trots att planeringen behövde läggas om i vissa etapper så var vi fast målmedvetna om att vi skulle klara det enligt tidsplan. Projektet blev till sist klart i tid, och resultatet blev jättebra tycker jag.