Kontorslokal på Kvarnholmen

Butiksbyggen fick i uppdrag av Slättö Förvaltning att renovera kontorslokaler i en byggnad på Kvarnholmen. Det började med att de fick dela upp den cirka 350 kvm stora lokalen i två delar, för att sedan anpassa till nya hyresgäster. Kontorslokalens utseende önskades ha en industriell look likt en tidigare lokal som Butiksbyggen varit med och renoverat. Christer Sernbrandt, Platschef på Butiksbyggen fick därefter hjälpa till och rita upp enligt kundens önskemål som resulterade i flytande betonggolv, synliga ventilationsrör, sträckmetall och infällda led-lampor i taket samt elinstallation som täcktes över med stålrör på väggarna.

Det var väldigt roligt att få göra något annorlunda; att få vara med och rita och se det färdiga resultatet som vi varit med och skapat. I samband med att nya avlopp behövde borras så fick vi även pussla med arbetstiderna för att inte störa skolan som ligger i samma byggnad, men det gick jättebra ändå. Ingen dag är den andra lik vilket gör jobbet kul. Kunden blev supernöjd med slutresultatet.